BIOs – prezent

Şi uite trupa, cei pe care sperăm să-i vedeţi în cât mai multe spectacole prin toată ţara de acum încolo.Mare Tudor Mare Tudor-Alexandru, cunoscut și sub 1000 de alte nume și fețe, designerul şi unul din simbolurile vii a ce înseamnă să fi în In The Spot. Tudor este şi unul din cei mai buni prieteni ai mei pentru insaţiabila sa poftă de creaţie şi ura sa pentru plagiatură, kitsch şi mediocritate. El cară în spate anii de experienţă ai fratelui şi poartă cu mândrie numele familiei Mare.

Tudor, te salut din adâncul sufletului meu şi-ți urez mult noroc în tot ceea ce faci. Zdrobeşte cocalari ca cei de la concertul Subcarpaţi sub talpa tenişilor tăi rupţi în continuare and may the odds be ever in your favour !

*George


mara Cojocaru Mara a.k.a Cornelia este persoana cu cel mai englezesc accent din trupă ( parcă scos din filmele “Harry Potter” ) . Tot ea deţine recordul actual în trupă pentru ” Biggest Knockers”, lucru pentru care o felicităm. Ea a practicat volley de performanţă la CSS Bacău şi are mai mult brand decât toți băieții din trupă, înafară de Ștefănică, ăla da bărbat… Anyways, enough with the wet dreams. Mara este o combinație de persoană down-to-earth și aeriană, o combinație fatală căci de destule ori poate să-ți dea fazan din orice poziție și să te lase cu ochii în soare ( în sensul bun al acestei expresii, oricare ar fi ăla )

*Maftei eeecaEcaterina Lupu a.k.a Eckhy Scarlett pe Facebook, asta sau ce nume o mai inventa ea. Membră a familiei Vrănceanu, majoretă, cântăreață ( ș.a.m.d ), ea este un multi-talent care ni s-a alăturat în căutarea completării listei. La ce amalgam de activități, care mai de care mai felurite, își propune, ai crede că vrea să participe la vreun concurs de Miss ca să aibă acolo ce spilcui, dar Eca nu e deloc așa. Pune suflet în tot ce face și are un spirit inovativ. În timpul liber mai postează câte un mic text pe facebook, câte o pozicică, toate reflectând ce gândește ea, spunând lucrurilor pe nume fără să se abțină. A, da, și e bisexuală.

TL;DR – Eca = 1) Spirit liber și 2) Îi plac și băieții și fetele. E coordonatoare.

*Maftei


Teo Branzac

 Teodora Alina Brînzac ( n-o strigați Alina, că nu-i place ) este cel mai tânăr suflet din lotul nostru. Probabil vă gândiți că ea încă se joacă cu păpușile și că noi am rupt-o de la sânul mamei ei, dar vă înșelați. Mică, cum e ea, a lăsat din mână păpușa ei Barbie și a pus mâna pe un număr cu care a impresionat la audiții. Mica noastră Colombină a obținut și o nominalizare la primul ei festival, MF 5, deci se poate vedea că sămânța teatrală este adânc înfiripată în genele ei. Încăpățânată, furtunoasă și greu de stăpânit dar în același timp dornică să învețe și să năucească auditoriul cu orice ar putea scoate din mânecă, ea s-a mulat perfect pe postul de mezină ca din basme care-l ocupă în trupă. Îi urez baftă la Examenul de a 8-a ce-l va susține în vara acestui an și să curgă băutura (dacă ia examenul cum trebuie desigur, dar am încredere în ea. Mhm. 0 dubii)

*George


Marcoci Bianca Maria Marcoci (sau doar Marcoci) este unul din ultimele exemplare care s-au alăturat trupei. Nu vă luați după ochii ei inocenți. Ea este un ginger fără suflet (pleonasm) și nu îi e frică să îl devoreze pe al dumneavoastră. Nu încercați să opuneți rezistență (poate ridica 100 de kilograme!), doar fugiți și acoperiți-vă ochii. Va încerca să fie vicleană și să se împrietenească cu dumneavoastră sau să vă promită recompense pentru a vă da drept prietenii ei și pentru a atrage alte victime în plasa ei. Nu vă lăsați păcăliți de gusturile ei muzicale bune, de mersul ei agale de pinguin-clopot (ea este întemeietoarea acestei noi specii de pinguin) și de zâmbetul ei bleg care te face să zici în mintea ta „Am dat o dumă bună.” dar de fapt înseamnă „VINE PIEIREA PENTRU TINE, PUI DE OM! HAHAHAHAHAHA!”. Totul este trucat! Run, you fools!

*George


Cristi Undeva în viața lui Cristi Grădinariu a avut loc un eveniment care l-a transforma din băiatul „bronzat” și cuminte în acest bad boy care înjură mai mult decât un taximetrist vasluian. Jucător de League of Legends și unul din cei mai de seamă căpitani ai lui Nunu din bronz unu (dar cu skill și inimă de platină), Cristi este un războinic obosit (apăi, na, câte țigări și băuturi credeai că mai poți duce) cu inimă de copil care caută să se răzbune pe Ștefănică pentru simplul fapt că există și pătează aria sa vizuală (între timp s-au înfrățit). Bă, mie-mi place băiatul ăsta (no homo) și sunt sigur că va continua să evolueze. E un bastard de treabă. E coordonator.

*George


Codrin Codrin Mândru este noul creț-catolic din trupa noastră. Băiatul ăsta seamănă cu o grămadă de persoane celebre (mă rog, cel puțin în capul nostru) precum Marouane Fellaini, Lionel Richie și Michael Jackson, deci putem spune cu siguranță că și el e pe drumul său către faimă. Numeroasele sale calități fac din el un adevărat fenomen dar să nu credeți că plopul nostru este perfect. Nici pe departe. Codrin are o slăbiciune pentru otrava preferată a ficatului: alcoolul. Dă-i să bea și se va legăna precum un codru eminescian. Dar, vă rog eu, nu abuzați de asta căci băiatul ăsta are o inimă la fel de mare ca părul lui. Dacă vă luați de el, vă luați de mine.

*GeorgeLazariuc Niciun măr nu este în siguranță cât timp se află prin apropierea Biancăi Lazariuc. Are probabil cel mai sănătos stil de viață pe care l-am întâlnit până în prezent. Își face temele, face cumpărături, face sandvișuri (sper că așa e corect), gătește bio-sănătos-whatever, face mișcare și are timp și pentru teatru. Cred că știe ce vrea de la ea însăși și de la viață și luptă din greu să realizeze tot ce știe că poate să facă, ba chiar mai mult, eu cred că mereu va împinge coarda să vadă dacă mai poate stoarce încă o picătura din mărul vieții (sunt hartist cât de cât). Are un fix pe reclama cu porcul albastru și scoate pe toată lumea din sărite cu organul-bogat-în-fier-al-cărui-nume-nu-l-voi-pronunța. Are o grămadă de catchphrases pe care le ia din diferite melodii/reclame/chestii virale/etc. și le împrăștie printre noi. E ca o mașină dinaia cu reclame doar că nu îți vine să arunci cu bulgări în ea (deși…) and, with a face like that, how can you not be enchanted by this stunning damsel?
P.S. Ți se văd chiloții?

*George


2dosa Diana Tudosă este, cum spunea un faimos blogger băcăuan într-o descriere a unei poze unde a capturat această ființă evazivă, o vrăbiuță. Dar nu una obișnuită ci mai degrabă un fel de Tweety sărit de pe fix, cum e ăla care spune că „Pisicuța a căzut și a făcut BOOM!”. Eu sunt de părere că în spatele acestei ființe plină de entuziasm, cu un chef și o poftă de mâncare insațiabilă, se ascunde un monstru. Singurele dăți când am văzut-o pe „The Bride of Ștefuț” făcând vreo grimasă era atunci când era confuză. Nu vreau să fiu eu cel care deschide această cutie a Pandorei și nici nu cred că vreau să fiu prin preajmă când se va întâmpla asta. Ciudosă/Weirdosă/Mariposă sau cum ți-or mai zice alții, continuă să fii la fel de animată și de ciudată căci îți stă bine atunci când zâmbești sau râzi la glumele tale (după ce râd și ceilalți, desigur).

*Georgesausa Andreea Ghidalovici (Ghinda, sau cunoscută de prietenii vechi drept Odii), este cea mai draguță oiță din turma asta de berbeci (scuze, Codrin). Ea este o fată foarte timidă, de care noi nu ne mai săturăm. Deasemenea  este prima persoană din cei 4 primăvăratici pe care o consemnez în marea noastră cartă pentru că m-a bătut la cap cel mai mult. Andreea este o fire plăcută și surprinzător de răbdătoare (m-a suportat pe mine, George, zis „Groaza”), cu un râset strident și colorat pe care nu-l poți confunda. Se implică în numeroase activități, de la ID Fest la Oratoriu (sau cum s-o numi, știu că are un nume de mafiot pe-acolo), lucruri care-i permit să-și arate aptitudinile. O fire cu adevărat sensibilă și inteligentă (nu mi-a fost dat să văd un om în clasa a 10-a care să sufere pentru o notă cum a făcut-o ea), care caută adăposturi pentru cățeluși pierduți, ascultă oameni și ajută cum și când poate. E un prieten complet, ce să mai. De-acum rămâne doar să adâncească urma pe care o va lăsa în trupă, lucru pe care-l va reuși sigur. Mă simt oarecum mândru (îmi dau și eu în petec) că te-am introdus „ilegal” la Magic și, cum ți-am scris într-un mesaj mai demult după ce ai intrat, remember that you’re a natural!

Psst! Andreea, suntem singuri (nu mă bate). Și da, fac bine.

*Maftei


1005434_531234323596416_424235707_n Emanuel Varga (Emi pentru prieteni și femei), cunoscut popular drept GERMANO!, este un băiat absolut incredibil, cu un tupeu de a face cele mai imorale lucruri vreodată, fără frică de penibil (și dacă are, atunci mi-e frică de ce crede el că-i penibil). Talentat mai ești, mei. Ai un curaj extraordinar și un umor easy-going de care nu te mai saturi. De când ești in trupă, ne-ai demonstrat și latura ta răzleață, dar și cea serioasă, muncitorească(care ne pune la treabă). La improvizații nimeni nu te întrece și sincer mă bucur că mi-ai fost coleg de spectacol. A fost și sper că va mai fi o plăcere sa împărțim scena și te rog să te ții de noi ca musca de ecran. Te iubesc cum iubește un negru puiul și sper să te ții de teatru că rupi fâșul. Te pupă tata pe sfârc. Acuma că Doru și-a terminat pledoaria semi-homo, e rândul meu(ahem): unul din cei mai amuzanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată, a reușit, cu numerele sale de magie, cu performanța sa clowntastică și cu un monolog în travestit, să ne cucerească și să-și asigure locul în rândurile noastre. Nu ai cum să nu râzi o dată măcar cât stai în prezența lui decât dacă ești mort(și nici atunci nu ești prea în siguranță). Bătaia acerbă pentru „cutest ITS boy” se dă între el și Ștefănică, cel puțin din punctul meu de vedere și încă nu știu cu cine aș vota. Dar și când acest băiat e serios, înțelepciunea lui nu cunoaște limite. M-a tras odată de aripă când eram mai cherchelit și mai supărat și mi-a spus așa: „George, viața e la picioarele tale. Apleacă-te și ia-o, ca să te pot lua și eu pe tine dupaia din spate”. Continuă să fii minunat, omule.

*Maftei


IMG-20141103-WA0000 Iulia Berzunțanu și-a făcut apariția în viețile noastre la audițiile pentru piesa jucată la Bacovia, “Circular”, interpretând rolul unei dansatoare delicioase (ay ay ay). De când te avem în trupă, apa nu mai are același gust… Ea este mereu activă (și la FSC la fel), o fată finuță, puțin timidă, cu bun simț, dar dacă începem un subiect porcos, lipsit de etică și imoral, ea îl continuă cu plăcere ca un smardoi care crapă sămânță. Mă jur, ca o țărăncuță. Iulia are și un blog al ei unde spune tot ce simte ea că trebuie să transmită fără să se ascundă pe după deget, aruncă cu rahat în stânga și în dreapta dacă e nevoie, apreciază ce e de apreciat, spune tuturor lucrurilor pe nume. Fata asta are o inimă mare (dar nu cat sânii, amirite?), este foarte darnică, periculos de deșteaptă și este un element de noutate minunat al trupei noastre. Never leave us, Juliana!

*Maftei


dexApartinand atat categoriei QT a trupei, cat si celei de roaker in grupul Cheta, Stefan Ionesi aka Dexter reprezinta o compozitie inedita, un fel de ying si yang al personalitatii. De ce tocmai ying si yang? Deoarece te uiti la el si nu ti se pare nimic anormal in ceea ce face. I se potrivesc, mai bine decat un pantof Cenusaresei, aceste doua caracteristici, actiunile lui fiind de o dragalasenie nebuna. Sa nu credeti ca e un simplu alcoolic adorabil, Dexter al nostru detine locul I in luptele greco-romanes-gay-t4t-camera-rock, reusind sa-i invinga prin agilitatea si istetimea lui pe ceilalti 3 compadres ai sai de bauta si altele. Am precizat ce om bun e baiatul asta? “Piticul curajos”, cum obisnuieste sa se strige in noptile obositoare petrecute la caminul aproape penitenciar de pe meleagurile vestice, este un prieten altruist ce ti-ar oferi oricand un PET (in ya’ face, Brnstrmng) de apa atunci cand esti la ananghia betiei, tolanit in pat asemenea unei lepre (te pup, Codrin, hihi). A, si are dexteritate, v-ati prins??

Dexter, te pup taretaretare si sa te tii de tot ce faci, esti pe un drum superb, iar atunci cand ai probleme, ridica-te pe varfuri. Cand nu merge, incearca un scaun, apoi o scara si tot asa.

Tudut


georgeGeorge Alexandru Plesca este un membru al InTheSpotului ce reuseste sa imbine arta dansului cu cea a teatrului. Cu o incredere in sine puternica, in ciuda arsenalului ce i se zbate in inima, baietelul nostru, minor inca, intervine intotdeauna cu o gluma specifica in orice context, umorul sau extinzandu-se asupra unei mare parti a trupei Are tot timpul cu el masca (la gat, bineinteles) iar grija pe care i-o poarta nu poate fi explicata, insa ai cam dat de dracu’ daca i-o deteriorezi sau o expui vreunui pericol. Mai mult de atat, George stie cu siguranta definitia expresiei ‘a te face remarcat’, astfel incat reuseste cu usurinta sa cucereasca un intreg club atunci cand este prins in transa muzicii. Se misca bine pe “ritmuri dubstepiene”, pe dnb, deep house si multe alte genuri care probabil inca nu s-au inventat. Am precizat ca face si MMA? Bineinteles, toate aceste activitati sunt obositoare, acesta fiind categoric motivul pentru care la orice petrecere George prefera sa atipeasca putin si sa revina dupa 3-4 ore printre cei aroape vii.

Bafta multa in ceea ce faci, prietene, pentru ca esti bun in tot. Potential ai, caracterul puternic ti-e bifat. Dezvolta-te, cresti, daruieste si sa te vedem stralucind in trupa de dans a Andei Adam. Imbratisari calde. A, “worth it”.

Tudut


ionCunoscut atat pe 9gag, cat si in societatea burgheza bacauana, Grumpy Cat-ul nostru, Ionut Mitruti, este un al doilea Vladon al trupei, upgradat chiar! Cu un umor sublim, dominat de un sarcasm pe care ai putea tinde uneori sa te superi, personalitatea lui ne-a cucerit de la interviuri si nu inceteaza sa ne surprinda pana in prezent. Prin ce-i asa special? Pai probabil ca dupa ce o sa citeasca asta voi primi o replica de genul “Super glume, Diana, bune nu stii?” sau ceva in genul asta. Povesti cu el inca se aud, desi ne-ar placea sa fie mai actuale. Totusi, prezenta lui e imposibil sa nu se simta atunci cand este. Apropo, Eonut face sala, are barbita si e un baiat ‘mamă-mamă’, ţuţi. Mai mult de atat, nu ai cum sa nu cazi in capcana lui de a-ti matoli mintea prin mijloace nu foarte ortodoxe, mai precis alcool, pentru ca dragul nostru se asigura intotdeauna ca ai paharul plin atunci cand discuti cu el. Ce altceva mai e deosebit in legatura cu baiatelul asta? Pai are o inima atat de darnica incat nu se indupleca sa ia pliante de la Farmacia nr. 1 si sa le imparta trecatorilor, invitandu-i, pe un ton cat se poate de serios, inauntru.A, apropo, a slabit mult, foarte mult.

Ioaaani, nu-ti zic ca mergem acasa, dar mi-esti drag cum nu se poate. Ai grija de tine si de tot ce faci, sa nu te gasim culcat pe langa vreo masina. Multa iubire.

Tudut


soriSorina Zorila este tot ce-i place: un leu, un soare, o pul..satie in plus in inima oricarui baiat ii intalneste ochii pentru mai mult de 5 secunde. Si asta pentru ca a vrut sa fie. Fetita asta se remarca printr-o personalitate vesela, extrem de vesela, cu un zambet ce-ti insenineaza ziua oricat ai incerca sa te impotrivesti. In ciuda varstei ce apare in buletinul pe care abia si l-a facut, poate fi considerata usor noul sex simbol al trupei (R.I.P Marcoci & Tudut), simpatica trupei (R.I.P. Tudut iar) -(aceste titluri trebuiesc confirmate in primul rand de Vlad Goranda, momentan este doar nominalizata)- si, mai nou, a devenit si coordonatoare (R.I.P. all of you), alaturi de Zippo. A, a fost impreuna cu Zippo in clasa a 5-a, iar acum dragostea i-a adus din nou impreuna, spre conducerea trupei, un fel de regina & regele .. leu. S O R I obisnuieste la petreceri, prin ambitia ei, sa joace Twister singura, in timp ce comunica cu absolut intreaga casa, vocea ei subtire (asemenea penisului lui Doru Maftei –mi s-a ceurt a fi pastrata aceasta analogie-) rasunand usor si in cele mai indepartate locuri.Am uitat sa mentionez despre pasiunea pe care o poarta simbolului sexului masculin, dar nu stiu cum sa-l mai denumesc elegant, asa ca ma voi multumi cu atat (spre deosebire de altele).

Zori, grija de tine sa ai si sa zambesti pana o sa te doara falcile. DIDISOSO

Tudut


lupusorAm ajuns si la Alexandru Lupu, mezinul familiei de strigatori la luna. Baiatul acesta este un mascul feroce ce reuseste sa-ti cucereasca inima in doi timp si trei miscari, la fel cum face si cu imperiul adversarului de sah pe care il are. De asemenea, isi face prezenta remarcata adesea printr-o antiteza interior-exterior. Ce vreau sa zic? Ca la prima vedere nu pare cel mai ascutit creion din penar, asta pana ajungi sa discuti de 2-3 ori cu el si sa vezi ce minuni ii debiteaza capul, chiar misto. Pe langa talentul in sah, Alex este si un jucator pasionat de basket ce aprinde o intreaga sala atunci cand face vreo schema. Tin sa mentionez inca o data ca are succes cu gagicile si o pasiune nestinsa pentru Timisoara si tot ce tine de acest oras. Lupusor e un adevarat party animal, ajungand adesea la o oboseala ce se lasa cu un somnic profund, nefiind deranjat de voma din jur, caci nici macar nu e a lui. Doarme pe scaune, pe banci si poate deveni chiar inventiv in situatii extreme.Mai mult de atat, simtul umorului e mereu cu el, iar starea lui buna nu are cum sa nu patrunda in tine atunci cand il ai prin preajma. E un baiat cu adevarat sufletist, iar daca i-ai ajuns la inima, greu dispari de acolo.

Alex, am toata increderea ca vei creste frumos, atat timp cat iti impui asta. Contiuna sa fii un gentleman. Te imbratisez cu cel mai mare drag.

Tudut


costras

Alexandru Costras, membru prezent la toate iesirile (si intrarile uhuhu) tinute in spate la teatru, atelier sau ce nu prea ne mai vine in minte, apartine grupei de puiuci ai Teodorei Brinzac. Este un purtator innascut de trening, preferand sa adopte stilul comod. De asemenea, aceleiasi cauze ii sunt datorate si intrebarilor pe care acesta le pune, dorind adesea sa deschida un smalltalk cu tine, chiar daca te afli in club, in baie sau esti pe cale de a adormi. Este printre cele mai incantate persoane atunci cand vine vorba de giumbuscluri la piscina, la circ, fiind un fan al tumbelor si al minunilor astora care presupun un risc major de a-ti rupe, ei bine, capatana. Pe langa acestea, Alex face parte din Margineni’s Gang, fara a indeplini macar cerinta de baza, redata si in nume. Motivul acestei exceptii este cel mai probabil un siretlic stabilit intre el si Stefanica unde prefer sa nu ma bag. Doresc sa mentionez si de surioara lui, Diana, o fana a hainelor din H&M ce nu ezita niciodata sa ne aminteasca care este noua moda si ce a mai facut Violetta, cantandu-ne si hit-ul preferat al actritei.

Alex, iti uram cat mai multa bafta in trupa, sa ne incanti cu intrebarile tot mai amuzante si, asa cum ai inceput, continua sa faci haz de necaz.

Tudut


victorVictor – Aurelian Olaru este unul dintre cei mai valoroși membri ai trupei, așa cum probabil o spune și numele său. Este cunoscut pentru renumitele sale funcții și calități, precum șefia de scară, viitor-regizor-al-trupei-cine-știe-când, coordonator-tot-atunci, cântăreț la orice obiect circular sau nu, care să scoată sunete cu tente orientale. Victor, Aurelian sau Goldie, după cum se auto-intitulează, este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, fiind chipeș și musculos ca un adevărat bărbat alfa, fapt care face să împiedice bunul demers al traficului prin cozile de gagici care se îngrămădesc la ușa lui de sub podul de la Mărgineni. Ce creatură de-a Domnului nu-și dorește să audă zilnic “Mirela, adu-mi o bere și punga de semințe! “? Acest tinerel face scheme cu reprezentantele sexului frumos precum face și cu mingea de baschet prin deplasări. De asemenea, caracterul puternic este ușor vizibil prin postura impozantă și prin prestanța nordică pe care Victoraș le deține, nefiindu-i greu să bage spaima în copilași. Victore, să ai grijă de tine și de noi, să nu îți pierzi atitudinea de turc în căutare de harem și să jonglezi cu fetițele până ajungi regizor și pentru ele.

                                                                                                                                               Iulia


ralucaRaluca -Elena Mirea a.k.a. Ryuk este ființa care ne-a demonstrat că esențele tari se țin în sticluțe mici. Extrem de vorbăreață și expresivă, Raluca este la curent cu fiecare postare de pe Best of Tumblr, râzând isteric și uneori ușor dubios și animând oricând atmosfera. Aceasta este protejata Biancăi Marcoci, care a chemat-o spre partea întunecată, astfel incat micuța Ryuk deține 90% din hainele negre din Bacău. Foarte talentată din punct de vedere actoricesc, fetița noastră Addams nu se mândrește doar cu acest har, deținând, de asemenea, și o voce foarte frumoasă pe care o acompaniază uneori cu chitara, la care cântă când n-are unghii puse. Vă jur că nu scriu prostii aici și că pare timidă la început, dar odată ce se acomodează, ar fi bine să aveți ceva de citit să îi înmânați ca să vă lăsați creierul să proceseze atâta informație câtă vă turuie fata asta. Amatoare de distracții care țin de partyuri cu Spotul, dat în ciocănele sau vreun festival de teatru, micuța noastră te ține în priză- fie că vrei sau nu- până i se face brusc somn și își dă shutdown. Ryuk, să rămâi o ființă minunată, dar să mai pui și tu niște culori pe tine. When we’re gone, just carry on.

                                                                                                                                                  Iulia


tofiTofan Cosmin, a.k.a. Tofanizzle este unul dintre cei mai complecși artiști ai trupei, încântându-ne atât prin teatru, cât și prin grafică, unde e TOP, și prin voce, când mergem cu colindul și face duete cu Maftei cel mic, care l-a și adus în trupă. Cosmin este un hipster înnăscut, având un stil aparte din orice punct de vedere. Acest băiet are o voință de fier, excluzând din dieta sa carnea, de câteva luni deja, pe care o substituie cu brânzică din belșug. De asemenea, își dorește independența mai mult decât orice stat din istorie și dorește să se mute în curând la capitală, pe Victoriei. Este, mai nou, înnebunit după stop-stai-stop-mut-ul brainian, distrându-se pe cinste când oprește câte unul în poziții nefirești. Este cunoscut și faptul că absențele lui de la workshopuri sunt motivate prin faptul că e atât de dedicat desenului încât stă la liceu și în weekend, ca să își antreneze capacitățile mai mult. Deși pare liniștit, Tofanizzle este un party animal, fiind unul din membrii fondatori ai Maratonizzle și nefiind lipsit de la partyurile de la Marcoci sau Ghidalovici. Cosmin, ești cel mai top și îți urăm baftă cu planurile tale, că de talent nu duci lipsă.

                                                                                                                                           Iulia


12030906_1748661132027756_1595984005_nMarina Racoviță este una dintre cele mai zen persoane din trupă, un fel de Dexy în varianta feminină. Provenită dintr-o familie religioasă, Marina e o persoană extrem de darnică și altruistă, gata oricând să ajute pe cineva la ananghie. Are un frate cu care are o relație foarte deschisă și cu care se înțelege de minune. Dacă e în Bacău, împrumută bani oricui, pentru că aici are, spre deosebire de fest, unde uită să-și ia toți banii, cheltuind tot ce are pe Mc, la ore târzii. Marina pare o fată extrem de cuminte, însă uneori își permite câte-o escapadă care atrage numai “Marina a făcut asta?!”. În schimb, inocența ei zilnică e un atu pe care noi sperăm să nu și-l piardă, pentru că e o calitate pe care rar o întâlnești astăzi. Ea e talentată și, în urma T4T-ului, inițiată într-ale circului, la care se descurcă foarte bine. Despre festivalul din Timișoara nu s-a plâns, spre deosebire de ceilalți și chiar a afirmat că “era bună toată mâncarea comestibilă “, o apreciere indirectă către Quick lunch. Îi dorim, deci, o viață cât mai lungă alături de Spot și să nu își piardă frumusețea pe drumurile spre festuri.

                                                                                                                                           Iulia


tudor popaSi iata-l si pe Tudor Popa, frate de sange cu Alex Popa si de suflet cu Stefanica, un baiat foarte simpatic care de un an incoace e omniscient si omiprezent la tot ce este legat de In The Spot. Din tot amalgamul de rasete marca ITS, rasul lui Tudor se va evidentia mereu prin dictia lui perfecta. Un “AHAHA-HAHA” inconfundabil care stii ca te va molipsi si pe tine mai repede decat holera. Cu un elastic de par supradimensionat, albastru, pe post de coronita, si un zambet care nu are cum sa nu te binedispuna instant Tudorpopa va fi mereu langa tine cand vei avea nevoie de un sprijin moral sau de un sfat in dragoste. (Avand, bineinteles, si el micile sale afinitati inspre Timisoara si/sau timisorence). Poate fi catalogat foarte usor drept cel mai pozitiv membru al trupei si care ar ridica moralul unei echipe de fotbal in doar cateva secunde. Baiatul asta are cel mai complex love-hate relationship cu Stefanica (sper ca e bromance totusi) si ii vei vedea absolut oriunde unul in compania celuilalt. Este intr-o continua desincronizare cu fratele lui mai mic, cazand de comun acord sa isi aduca aminte de faptul ca sunt rude numai la masa in familie. Succes in tot ce faci, Tudorpopa, si sa ne faci si noua cu mana la televizor cand vei ajunge jucator profesionist de fotbal american.

                                                                                                                                         Marco ci


aalex popaAlexandru Popa, mezinul familei Popa, este una dintre cele mai creative noi achizitii ale trupei. Baiatul este de o dragalasenie debordanta si are cel mai chill aer pe care il vei vedea vreodata. E genul ala de baiat cu parul prins in coada, cu o codita impletita de ata colorata, tatuaje cu henna, tricou de la Marvel si ochelari de Clark Kent. Se entuziasmeaza usor si trece exagerat de repede de la starea sa universal-cunoscuta de boem dedicat la una de hiperactivitate necontrolata. Are o mapa plina de schite si stickere pe care o cara mereu dupa el. Face parte din “elita sh” a trupei si e singura parte a familiei care nu a luat (inca?) parte la Squad-ul Stefanica. Poate fi asemanat foarte usor cu un shaolin-batran-dar-totusi-de-clasa-a-10-a-care-da-sfaturi-bazate-pe-karma-poarta-inele-si-da-usor-cu-flit. Ii place mancarea chinezeasca si are cel mai original stil de dans. In majoritatea timpului ii vine inspiratia la ore foarte tarzii din noapte, in timp ce bea whiskey cu ceai. Din materialul lui genetic mai face parte si un termos plin mereu cu diverse fluide, mai mult sau mai putin ingerabile, din care ajungi sa bei la un moment dat fie ca vrei, fie ca nu. E parte din grupul de creti In The Spot, intocmai ca maestrul sau, Andrei Varga. Sa evoluezi in acelasi stil in care ai facut-o si pana acum, Alex, si ai grija sa nu iti fure cineva mapa aia. Te-am pupat si te-am imbratisat. *iubire*.

                                                                                                                                        Marco ci


zippoIoachim George Zamfir sau Zippo este de putin timp noul parinte In The Spot (alaturi de a lui Ana, Zorina Sorila). Este definitia de om care tace si face intr-o maniera cat se poate de expresiva. Dupa cum putem deduce si din aparente, sau din plete, omul asculta metale grele si i se mai atribuie ,ocazional ce-i drept, si porecla “roaker pletos si gay”. Are ochi albastri si e brunet (dayum) si va putea vorbi cu tine la orice ora si in absolut orice stare de constienta te afli (sau se afla) despre Univers, gauri megre sau fizica cuantica. E mereu omul cu focul (dupa cum spune si porecla) sau omul cu lumina (dupa cum spune si numele). Face, de asemenea, parte si din grupul “Cheta”, unde ocupa aceeasi pozitie pe care o are si in trupa. A fost acum putin timp intr-o relatie de lunga durata cu Zorina Sorila (sau era invers?) si va fi mereu langa tine cu o sticla alcool si o bataie pe umar atunci cand tocmai ti-ai luat friendzone de la iubirea vietii tale. E un party animal desi de cele mai multe ori e blocat in moodul de “chill”. Este initiat de al lui sensei in materie de barfa, Bianca Marcoci, pentru a fi urmatorul barfitor-sef al grupului de gossip din cadrul trupei. Cum a spus si el: “A fost barfa la prima vedere”. A fost adus in trupa de Codrin, si este un rarait aparte. Succes in tot ceea ce faci, Zippone, esti fain si sa te faci si mai fain in continuare.

                                                                                                                                        Marco ci


gosavCristian Gosav sau Gosavel, unul dintre cei mai noi membri ai trupei, a reusit sa ridice, in numai un an, procentul de feminitate al trupei cu peste 120%. E un baiat de treaba, foarte sufletist, care te va ajuta oricand in detronarea absolut oricarei convingere pe care o aveai pana in momentul discutiei. Il vei putea vedea mereu lipit de Dana, bicicleta lui (imprumutata?), tratand cu pareri superficiale si note exigente toate persoanele care ii pasesc in fata (peste 7 ai voie sa iesi din casa). Isi rasplateste de fiecare data cazarile pe week-end in resedinta ta (cu fructe si iubire). E un hipster dedicat, cu cele mai vintage si colorate haine din trupa. Vedeti ca baiatul asta frumos frange inimi (de orice fel) si merge mai bine pe tocuri decat jumatate din populatia feminina a Terrei. Are o afinitate pentru apelativele “draga mea/dragul meu” si te va claxona oricand faci o greseala capitala in materie de moda: “Tricoul si pantofii aia? Nunu. Politia modei. Nino. Nino”. De aceea poti merge oricand la mall cu Cristian Gosav fara sa iti fie frica de faptul ca s-ar putea sa nu iti asortezi sireturile cu cerceii. Ai grija de tine, Gosavel, si iti tinem cu totii pumnii sa ajungi model in LA la Calvin Klein. P.S: “Sunt cu ochii pe voi!”

                                                                                                                                           Marco ci


iriRazvan Traian Irimia aka Vaslui aka aspirator de gagici aka cand il facem pe-urmatoru’? face parte din trupa In The Spot de aproximativ un an. Frumuselul este mare iubitor de teatru, cu mari dorinte viitoare in regie. Recunoscut foarte usor dupa obisnuinta lui de a nu-si inchide gura decat dupa ce isi primeste si raspunsul cat si dupa dorinta lui puternica de a sari in ochi, Vaslui a reusit sa doboare dupa numai cateva ore de In The Spot recordul de apreciere al aceluiasi sex al sen-seiului sau, Doru Maftei. Ironia face ca Razvan Irimia reuseste sa tina in frau o voce de viking captiva intr-un corp care nu duce mai mult de o bere jumatate. E oricand acolo cand ai nevoie sa fii intrerupt atunci cand iti plangi de mila sau cand doresti sa porti o discutie cu tente mai mult sau mai putin ortodoxe. Lasand gluma la o parte, trebuie sa recunoastem ca baiatul are charisma si pune suflet in tot ceea ce face. Viitor actor, cu cel mai colorat ras pe care l-a auzit vreodata orice teatru in timpul oricarui spectacol, Razvan va fi mereu acolo cu trup si suflet atunci cand vei avea nevoie de el sau cand se va prinde ca ai tigai. A reusit sa castige simpatia trupei inca din primele momente in care s-a afisat (da, ajutau si pletele. Damn.) si sa ne intareasca si mai tare convingerile pe masura ce timpul a trecut. Te pup, Irimia (hihi), si sa ai, te rog eu tare, multa grija de tine pe viitor. Tare mi-esti drag si ma bucur ca am ajuns sa te cunosc asa cum esti tu. Iubire si tzuk-uri. Xoxo

              Marco ci

Advertisements

32 thoughts on “BIOs – prezent

 1. Misu says:

  mi se pare mie sau ati schimbat pozele

 2. flavia says:

  pai deh, roscata la suflet:))

 3. Adi Loţcu says:

  Flavia e roscata trupei, cu poza de cand avea parul negru :))

 4. alexandra says:

  mi-a placut maxim descrierea badass si am ras ca o proasta de una singura. multu’ mada…fal-fal!

 5. flavia says:

  si dana…;))

 6. nelu says:

  lipseste mariuca

 7. Alex says:

  ok…frate de arte?isn’t that a tad weird?and i dont watch RWJ that much…its just part of my weekly rutine

 8. Postolache Gabriel says:

  Hey…inca sunt prieten cu cei din Brainstorming…cei drept nu ca inainte…dar sunt ok 😀

 9. laru says:

  legat de raritatea fenomenelor crete la momentul actual, imi amintesc ca mai acum vreo doi trei ani, cand am intrat eu PRIMA data in trupa, eram singura cu parul absolut drept. (nu,nu ma simteam speciala,ci doar minoritara, ceea ce se stie ca e periculos in trupa – e unul din putinele lucruri care nu s-au schimbat.) in rest, toti aveau parul cret sau cel putin ondulat…sau prea scurt ca sa conteze. (sper ca nu uit pe nimeni.daca da, sa imi fie cu iertare.)sa spunem ca schimbarile podoabei capilare totale a trupei e direct proportionala cu schimbarea atmosferei, atitudinii, relatiilor etc.,etc.,etc. din grup. nu spun nici ca-i rau nici ca-i bine. si, cu intentia de a nu da comentariului proportia unui now and then de pe vh1, inchei aici. hug. (*_*)

 10. cretu says:

  LOC DE DAT CU CAPU presteaza mimi

 11. Mimi says:

  cretu, tu sa taci! nimic nu stii >:P
  iar mihai, cand dau eu cu capul de ceva, nu e nici bine pentru voi si nici amuzant… e… barbar de dureros, na!

 12. iulia...diana says:

  mam nascut rosie ce-i drept:-L dar promit sa nu ma sufoc in prezenta voastra daca-i pe-asa si cine-a zis k imi pasa de animale? urasc pisicile :-L (si poza minte, nu mam nascut in anii 60 :-$)

 13. Mişu says:

  Cretule mama, lucrurile in care da mimi cu capu’ nu ne ajuta pe noi cu nimic, poate doar ne amuza, in cel mai bun caz, dar atat.

 14. roxana says:

  legat de masochism…

  am cam inceput sa rezolv problema cu intarziatul….dar ce fac cu “e vina lu'”?

  :))

 15. Madalin says:

  damn you all!

 16. Copac says:

  Nu schimbăm nicio poză, nu e concurs de frumuseţe. Am zis!

 17. cretu says:

  mimi..taci din gura.. e bine sa dai cu capul in anumite “treburi”

 18. Mada says:

  Si nici nu gesticulez larg:)) cel putin asa sper:))

 19. Mada says:

  Si poza mea si poza mea:))

 20. gigi becali?!?…Dianaaa!!!:-w

 21. Madalin says:

  Putem schimba poza mea? Restul, imi convine.

 22. Mimi says:

  iiii
  sunt un suflet bun.:))
  apropo..
  nu am dat cu capul de “cam toate obiectele prezente în obişnuita viaţă cotidiană”… daca e sa o iei asa am dat cu capul doar de 2 sau 3 ori. fara aseara, aseara nu se pune.
  >:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: