Trei, Doamne, și toți trei

family_guy_3Probabil vă întrebați ce-i cu acest post. Și eu mă întreb același lucru. Aș vrea să scriu sub semnul Stăpânului Inelelor din nou dar, din lipsă de inspirație, voi scrie altfel.

După sfârșitul audițiilor, viața trupei începu să intre înapoi în normalitatea acestui sezon de toamnă-iarnă, sezon searbăd și fără de festivale, dar cu weekenduri încărcate de workshopuri și distracție. Și uite-așa se scurgeau viețile noastre, crezând că totul intrase înapoi pe făgașul echilibrului (da, Eca, Eckhylibru) dar ceva ne rodea pe câțiva dintre noi. Era un sentiment de neliniște.

Wikileaks prezintă :

* TOP SECRET IN THE SPOT FILE *

Mărturia lui George Maftei, liderul revoluției ( așa îmi place mie s-o numesc )

„Un lucru pe care voi nu-l știți este că pentru ultimul loc din cele 10 de la început a fost o bătaie crâncenă. Era o egalitate între 4 persoane : Petruț Solomon, care a câștigat cursa, Andreea Miron, Remus NumeDeFamilieToBeInserted și Cătălin Făgăraș. Ultimii 3 au plecat acasă întristați. Probabil dacă le spuneam la acel moment cât de aproape au fost, ar fi fost și mai supărați. După spusele altora, tot ei au și suferit cel mai mult, lăsând mesaje lungi de tristețe/„asta e” prin căsuțele de pe Facebook. După verdict, m-am uitat atent la fiecare dintre cei trei. La fiecare am văzut ceva. Privirile lor orientate către podea au fost semnalul pe care l-am așteptat. Știam ce e de făcut. Îmi făcusem un plan : să vorbesc pe rând, în secret, cu fiecare persoană sau cu suficiente persoane astfel încât să am mai mulți suporteri decât oponenți. Mi-am făcut o listă cu cei despre care știam că se vor alătura fără a mai clipi cauzei mele și i-am recrutat imediat. Am mai convins/convertit câteva din persoanele considerate de mine „neutre” și aveam deja o majoritate copleșitoare. Publicațiile vremii aveau să urle : ” LOVITURĂ DE STAT ! ” , ” UITE CE POATE SĂ FACĂ O MÂNĂ DE OAMENI CU SUFICIENTĂ VOINȚĂ ! RĂMÂI PROST CÂND VEZI CE FAC COPIII ĂȘTIA ! DĂ CLICK MAI REPEDE CĂ MURIM DE FOAME ÎN REDACȚIE ! ” . Ernesto Maftei Jorje Guevara, pe scurt „Maff” sau „Ghe” sau „Goergoe” sau „Goe” sau „Ghe” sau „Gheorge” pornea la război. Spre surprinderea mea, nu prea au fost opozanți iar rugămințile noastre au fost ascultate. Misiunea a fost îndeplinită. Victorie, tovarăși ! In The Spot-ul reușea să bage și restul shortlistului în grup.”

Și astfel se încheie ( pe bune, de data asta ) recrutările anului 2013, mai bine pentru unii, mai rău pentru alții. V-am fi primit pe toți dacă s-ar fi putut dar rămânem prieteni și cine știe ce ne rezervă viitorul. Rămâneți cu bine și ne mai vedem când ne vom mai vedea. One love, me breda !

*George

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: