Audițiile In The Spot 2013 – The Aftermath

ImageO frăție de oameni a pornit la drum. Ce drum vă întrebați ? Vă spun eu ce drum : unul din cele mai lungi și anevoioase drumuri din câte au existat. Există primejdii multe pe drumurile Tărâmului de Mijloc dar pentru a deveni membru In The Spot, frăția trebuia să înfrunte aceste condiții și să arunce Inelul Singurătății / Inelul Antisocialului +1 / Inelul Timidității în gura de foc a Cercului Militar. Drumul începu pe 21 septembrie. O armată de voinici se întâlniră la Consiliul lui Elrond cel rocker si creț să afle care-i treaba cu acest artefact misterios. Primul se aruncă cu toporul asupra bijuteriei Mândrul Gimli cu Afro. O mișcare pe cât de vitează, pe atât de prostească și fără de roade, inelul zăngănind diabolic în timp ce arma se sfărâmă . Consiliul luă decizia de a forma o frăție care să mearga să înfrunte primejdiile. 26 de oameni, mari și mici, băieți și fete, fiecare înarmați cu talentele lor în mânuirea armelor de preferință și cu foc în privire. De-a lungul drumului, ei au întâlnit mai multe personaje care i-au ajutat în călătoria lor :

– Aldea Bombadil, faimosul zeu al naturii, alcoolului și singura persoană care nu putea fi afectată de inel ( sau de orice altceva ). Este și psihoterapeut.

– Galadriel Andrieș, regina elfilor din Cartierul Păduresc Nord, clarvăzătoare și îndrumătoare.

– Theoden Loțcu, regele oamenilor, regizor al Brohanului, mare conducător în luptele pentru țigări gratuite și povestitor din veacul cel apus.

– Doru Treebeard, ciobanul copacilor, apărător al pădurilor, supranumit „Cel-ce-a-atins-inima-pădurii”

– Petruț Faramir-cu-dinții-zăvorâți, se cam subînțelege de aici încolo.

Într-un final, cu ajutorul celor 5 eroi de mai sus, inelul a fost livrat în abisul Cercului Militar de către 10 voinici :

– Bianca Lazariuc Baggins, cea care a azvârlit inelul fără nicio teamă în abis, fără a se mai uita înapoi because cool girls don’t look at explosions. Cred că merele ei alungătoare de orci și cunoștințele ei de nutriție au fost armele care l-au dat gata pe Sauron Plictiseală-Multă.

– Vlad Legolas Goranda, arcașul nostru pletos, specialist în corzi și săgeți veninoase din ochi. E tânăr, doamnă, ce să mai.

– Codrin Gimli Mândru, son of Vasile Gloin Mândru ( sau cum l-o fi chemând pe taică-su ), cel ce-și cară țigările în păr, ochelarii de soare pe nas și șmecheria în teacă.

– Bianca Meriadoc Marcoci, pe scurt Merry, al doilea hobbit din gașcă, cea călită în școala rockului și, ironic, ucenică a lui Rocky Balboa. We have a ginger so please do not leave your souls unsupervised.

– Radu Eomer Poleac, conducător al călăreților Brohanului. N-are cai, dar face beatbox pentru a da impresia că-i are. Se spune că le are cu mingile, cine știe.

– Cosmin Gandalf Bă ( habar n-am cum te mai cheamă, așa că ți-am luat numele de pe facebook ) , magician al sprayurilor cu vopsea, transformându-se după o perioadă de boală din Gandalf cel Răcit în Gandalf și-atât.

– Diana Pippin Tudosă, cel de-al treilea hobbit din ansamblu, specialistă în găuri negre, Fără Zahăr și poezii din graiul elfilor. Prietenă cu Teodora Eowyn Brînzac.

– Cristi Hurin-cel-Înalt Grădinariu, domnitor al Minas Tirith ( sună a nume legit de trupă de rock ), membru al familiei Vrăncene și connoisseur în ale rockului. Legendele spun că i-a șuierat o săgeată pe la ureche cândva, demult.

– Solomon Boromir Petruț, cel considerat mort de exit-pollurile inițiale dar înviat din dorința fanilor. One does not simply do tricks with the yoyo, dar el te hipnotizează cu îndemânarea sa.

– Ruxandra Samwise Gamgee Andrada ( din nou, nu știu exact cum te cheamă, mii de apologies ) , prietenă bună a Ecaterinei Arwen Lupu. A jucat, a recitat, a cântat și ne-a încântat.

Lumea menționată mai sus va fi adăugată și la BIOS dar întâi va trebui să-i cunoaștem mai bine.

Mai rămân două ultimi vești de anunțat : una veselă și una mai tristuță.

Vestea numărul 1 : Theoden Loțcu a abdicat din poziția de regizor. Acesta s-a pensionat în mod oficial, lăsând numai lacrimi în urmă la discursul său de adio-dar-vă-voi-mai-bântui. Dinastia continuă prin George Aragorn Maftei până la festivalul din Mordor ( pardon, Botoșani ) , AmFiTeatru, în același timp crescând în fașa regizorală Mare Theodren ( adică Tudor ) .

Vestea numărul 2 : Avem un nou lider + ăla vechi. Ecaterina Arwen Lupu va domni cu sceptrul în mână și hârțogăraie sfințită în cealaltă. Multă baftă și fie ca Varga Wormtongue să nu-ți dorească schimbarea !

*George

Advertisements

2 thoughts on “Audițiile In The Spot 2013 – The Aftermath

  1. Anonymous says:

    GENIAL!!!

  2. […] O frăție de oameni a pornit la drum. Ce drum vă întrebați ? Vă spun eu ce drum : unul din cele mai lungi și anevoioase drumuri din câte au existat. Există primejdii multe pe drumurile Tărâmului de Mijloc dar pentru a deveni membru In The Spot, frăția trebuia să înfrunte aceste condiții și să arunce Inelul Singurătății / Inelul Antisocialului +1 / Inelul Timidității în gura de foc a Cercului Militar citeste mai departe […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: