Magic Fest 2013, adică 5

Farewell Magic 5

Era o zi frumoasă de primăvară. Neah, nu scriu așa. Dar ziua era frumoasă. Un pic cam frig, poate. Roțile personalului se învârteau, ducând o gașcă de nebuni spre destinație. Cum care destinație ? Suceava, desigur. Orășelul ăla minunat unde șoferii văd toate drumurile ca o autostradă pe care-și urmăresc visele ( călcând toți pietonii, strivind și stârpind totul în cale ) . A fost primul meu festival cu trupa și n-am fost dezamăgit deloc. Și ceilalți membrii componenți ai grupei noastre militare ( dacă tot ne aflăm sub acoperișul Cercului Militar, de ce nu? ) au fost mulțumiți mai mult ca sigur. A fost un fest fructos pentru noi toți. Fiind primul în formula cea nouă, el ne-a adus mai aproape unii de ceilalți și a întărit lipiciul grupului nostru.

Fiind primul fest, unii dintre noi au luat contact și cu celelalte trupe care au participat : Brainstorming București, câștigătorii premiului cel mare la acest festival, lucru pentru care merită toate aplauzele ( clap clap ), ACT Bacău, Atelierul de Teatru Botoșani, Nobody’s Group Bacău, The Knockers Suceava, frații noștrii de suflet, sânge și pahar, Teenchers Suceava, The Hooleelogans Timișoara, Heavenly Hell Timișoara și Cheer Up Piatra Neamț. Prietenii s-au legat, beri s-au băut, țigări s-au împărțit și fumat, jocuri s-au jucat, pe scurt, s-au făcut di toati.

Din păcate, am amânat scrierea acestei intrări ca un bou și, pe lângă uitarea indusă de alcool, a intervenit și cea indusă de timp. Pe această notă o să închei această preascurtă depănare de amintiri. Cu lacrimi în ochi, deși e abia luna iulie, aștept Magic Fest 6.

*George

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: